• O nouă platforma digitală, dedicată tuturor abonaților Termo Urban.

  Începând cu data de 30.04.2021 este activă noua platformă digitală, dedicată tuturor abonaților.

  Aceasta a fost optimizată în așa fel încât să ofere și mai multe operațiuni online iar abonații să poată interacționa mult mai facil cu instituția, inclusiv de pe echipamentele mobile (telefon/tabletă).

  Pentru a obține accesul pe platforma se poate folosi același nume de utilizator și parolă ca pe vechea platformă.

  Dacă întâmpinați dificultăți în identificarea acestora, vă rugăm să contactați Serviciul Facturare/Informatică la numărul de telefon 0251 532 658.

  Cele două platforme Termo Craiova și Termo Urban vor funcționa în paralel a perioadă pentru a vă permite descărcarea documentelor de pe vechea platformă. Acestea nu vor mai putea fi accesate pe noua platformă.

  Data publicării: 30.04.2021

 • TERMO URBAN CRAIOVA SRL sistează furnizarea căldurii

  Conform prognozei meteo, temperaturile exterioare din următoarele zile îndeplinesc condițiile prevăzute de legislația în vigoare pentru încheierea sezonului de încălzire.

  Ca urmare, începând cu data de 28 aprilie 2021, ora 09 00 vor fi iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Craiova.

  De la această măsură fac excepție obiectivele speciale – spitalele – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanților acestor instituții.

  Dispeceratul Termo Urban Craiova SRL şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

  Pentru informaţii suplimentare, cetățenii Municipiului Craiova au la dispoziţie numărul de telefon: 0351 914, 24/24h.

  Data publicării: 27.04.2021

  Comunicat