• Comunicat referitor la defecțiunile apărute în perioada probelor la cald.

  Una dintre publicațiile locale dezinformează cetățenii Craiovei aruncând în spațiul public informații mincinoase cu privire la Termo Urban Craiova. Deși a primit răspunsuri la întrebările adresate către conducerea societății, reprezentantul respectivei publicații, a redactat o știre rău intenționată și total neadevărată.

  Această campanie mincinoasă este dusă de mai multă vreme în lupta politică cu administrația locală și de cele mai multe ori, instituțiile publice sunt afectate din cauza dezinformării cetățenilor urbei noastre.

  Reamintim că, din noaptea de 19 spre 20 octombrie 2022, au început probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Municipiul Craiova. La momentul acesta nu este o furnizare în regim continuu, ca urmare în această perioadă a probelor sunt inevitabile apariția unor defecțiuni.

  Echipele de intervenție acționează în cel mai scurt timp posibil pentru rezolvarea cu celeritate a problemelor apărute în rețeaua de termoficare.

  Conducerea Termo Urban Craiova transmite cetățenilor municipiului Craiova că activitatea de furnizare a energiei termice se desfășoară în condiții normale, iar în cazul apariției oricăror probleme, aceștia au la dispoziție numărul de telefon: 0351 914, 24/24 h, dispeceratul și echipele de intervenție funcționând permanent.

  Data publicării: 26.10.2022

 • TERMO URBAN CRAIOVA începe probele la cald pentru furnizarea căldurii

  Având în vedere temperaturile exterioare scăzute din ultimele zile, precum și prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare, Termo Urban Craiova anunţă că, din data de 19 octombrie 2022, ora 18.00, vor începe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Municipiul Craiova.

  Furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după „înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 2000- 600, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”.

  Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor.

  Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire în regim non stop.

  Dispeceratul Termo Urban Craiova și echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, cetățenii Municipiului Craiova au la dispoziție numărul de telefon: 0351 914.

  Data publicării: 18.10.2022

 • Facturile lunii septembrie 2022 și borderourile cu suplimentul de energie termică sunt disponibile online.

  Începând cu data de 14.10.2022 sunt disponibile pe platformă, pentru toți abonații Termo Urban Craiova, facturile lunii septembrie 2022 și borderourile cu suplimentul de energie termică.

  Pentru noii abonați numele de utilizator și parola se pot obține de la Serviciul de Facturare la numărul de telefon 0251 532 658.

  Data publicării: 14.10.2022

 • Facturile lunii august 2022 și borderourile cu suplimentul de energie termică sunt disponibile online.

  Începând cu data de 14.09.2022 sunt disponibile pe platformă, pentru toți abonații Termo Urban Craiova, facturile lunii august 2022 și borderourile cu suplimentul de energie termică.

  Pentru noii abonați numele de utilizator și parola se pot obține de la Serviciul de Facturare la numărul de telefon 0251 532 658.

  Data publicării: 14.09.2022

 • Începe încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică, pentru probe.

  Termo Urban Craiova S.R.L. anunţă că luni, 19 septembrie 2022, începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalaţiile interioare.

  Încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică se va face treptat în toate zonele municipiului Craiova.

  Acţiunile sunt necesare pentru verificarea rezistenţei şi etanşeităţii instalaţiilor, în scopul pregătirii sistemului de distribuţie a energiei termice pentru sezonul de încălzire 2022-2023.

  Rugăm consumatorii de energie termică alimentaţi din sistemul de alimentare cu energie termică produsă centralizat să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate eventualele incidente (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

  Vă reamintim că asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor.

  Data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior, după îndeplinirea condiţiilor legale, conform prevederilor H.G. nr. 425/1994, cu modificările şi completările ulterioare (H.G. nr. 337/2018).

  Totodată, vă comunicăm că, potrivit prevederilor Legii nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, cu modificările şi completările ulterioare, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

  Data publicării: 06.09.2022

  Comunicat_TermoUrban_09_2022.pdf